Nem akar a szállítással bajlódni, vagy nincs megfelelő járműve? Nyugodtan bízza ránk! 
Garantáljuk, hogy rendelését a lehető leggyorsabban, a legnagyobb gondoskodással és szakértelemmel dolgozzuk fel, és visszük el az Ön által kért címre. Speciális igényeket rugalmasan kezeljük, ezzel kapcsolatban kérjük egyeztessen előre kollégáinkkal!

 

Hogyan fizethetem ki a rendelésemet? 

A vásárlás összegének kiegyenlítése utánvéttel és banki előre utalással lehetséges.  

1. Utánvétes fizetés esetén a csomag díját (termékek ára, szállítási díj) átvételkor fizeti készpénzben vagy bankkártyával a futárnak.

2. Banki előre utalás esetén a fizetendő összeget előre át kell utalni a K&H Banknál vezetett számlaszámunkra, melyet a fizetési értesítőn talál.

Ezt a dokumentumot kollégánk a rendelésleadást követően rövid időn belül elküldi Önnek.

 

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Az alábbi értékek viszonteladói partnereinkre vonatkoznak, kiskereskedelmi árainkért tekintse meg az ekomplex.hu oldalunkat!

A szállítási költség kategóriánként kosárértéktől függően változik, ezt a rendelés leadása előtt még a kosárnál látni fogja, hogyan változik.

2024. március 4-től a szállítási díjaink a következőképpen alakulnak:

 • Nettó 165.000 Ft webáruházunkban leadott rendelés esetén a szállítás díjmentes.
 • Nettó 165.000 Ft alatti rendelések esetén minden esetben nettó 15.000 Ft szállítási költséget számolunk fel.
 • Önrakodós vagy emelőhátfalas járműigény esetén végösszegtől függetlenül partnerünkkel egyeztetve egyedi szállítási díj kerül felszámításra.
 • Továbbra is lehetőség van a megrendelő telephelyétől eltérő címre kérni a szállítást, az ilyen esetekben egyeztetve partnerünkkel a szállítási díjat végösszegtől függetlenül egyedi elbírálás alapján határozzuk meg.
 • A szállítási idő a legtöbb esetben készletes termékek esetén 3-5 munkanap, amennyiben ettől eltérő időpontban történik a szállítás, arról jelzést küldünk.

2024. március 4-től a csomagos/dobozos/raklapos/köteges, illetve végösszegi kedvezmények a következők szerint változnak:

 • A kedvezmények kizárólag a Komplex-es termékek vásárlása esetén lépnek életbe egész dobozra, kötegre stb. történő vásárláskor a kedvezmény mértéke 5%.
 • Ez alól kivételt képeznek az Komplex EPS termékek, amelyeknél nem érvényesíthető a kedvezmény.
 • A végösszegi kedvezmények a következőképpen alakulnak (kizárólag építőanyagos viszonteladó partnereknek érvényes):
 • nettó 100.000 Ft felett – 1%
 • nettó 200.000 Ft felett – 2%
 • nettó 300.000 Ft felett – 3%
 • nettó 400.000 Ft felett – 4%
 • nettó 500.000 Ft felett – 5%

 

Ezek a kedvezmények a visszaigazolásokon nem szerepelnek automatikusan, így a megrendelésekről manuálisan minden esetben visszaigazolást küldünk. Ha bármely viszonteladói akciós kiadványban eltérés vagy egyedi ár mutatkozna az állandó kedvezményekhez képest, a kedvezmények mértéket, az egyedi árakat a kiküldött visszaigazolásokon érvényesítjük.

Az OSB lapok, egyedi szállítási igényük miatt továbbra is bruttó 10.000 Ft-os felárral rendelhetők végösszegtől függetlenül.

 

A leírtak bármelyikével kapcsolatos kérdések esetén keressenek bizalommal a következő elérhetőségek valamelyikén:

Hirsch Lili

webáruház adminisztrátor

hirsch.lili@merkbau.hu

+36308495696

Tóth Tamás

webáruház csoportvezető

tamas.toth@merkbau.hu

+36301490372

 

 

Mikor kapom meg a csomagomat?

Amennyiben utánvétes fizetési módot választott, raktárkészlet függvényében 3-5 munkanapon belül kézhez kaphatja a rendelt terméket. Ha banki előre fizetést választott, az összeg bankszámlára megérkezését követően 2-3 munkanapon belül kézbesítjük a csomagját.

Amennyiben sürgős a termék megérkezése kérem vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

 

Mikor érkezik a futár?

A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi .
A kézbesítés reggelén SMS üzenetben kap infót a futár várható érkezéséről. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni.
A futár kétszeri kézbesítést kísérel meg.
Az Express One (korábban Trans-o-flex) futárszolgálat központi telefonszáma: 06-1-8777400

Termékeink általában saját raktárunkban elérhetőek, ezért a rendelése feldolgozása 24 órán belül megtörténik. Amennyiben valamely termékünk mégis váratlanul kifogyott, abban az esetben azonnal értesítjük.